PORTRET KLEUR
Vaak denken mensen dat portretfoto's in de studio gemaakt moeten worden. Maar veel leuker en mooier is het om het buiten te doen. Ik heb me daar in gespecialiseerd. En het veel fun en vaak voel je je voor de camera veel comfortabeler. Kijk maar naar de resultaten hier onder.
PORTRET ZWART-WIT
Als ik een portretshot doe druk ik altijd alle foto's in kleur en zwart-wit af. Dan kun je zelf kiezen wat je het mooist vind.
OP STAP
Naast dat wij een portret van je kunnen maken, is het ook heel leuk om op stap te gaan, naar jou favoriete plaats. Dat  kan het strand  of bos zijn, een graffiti wand of een bijzonder gebouw Jij  mag het zeggen!  En anders wij hebben ook tal van ideeën. Voordeel is dat je je meestal veel comfortabeler voelt buiten; zeker als het je eigen plek is. Hier onder vind je voorbeelden van OP STAP reportages.
VOORBEELD VAN EEN LOCATIESHOOT
MIX VAN KLEUR EN ZWART/WIT
In mijn bewerking van foto's kun je prachtige resultaten bereiken met een mix van zwart-wit en kleur. Het geeft de foto's een extra artistieke dimensie. Zoals hier met Shary uit Japan. en Daranee uit Thailand
DUOSHOOTS
Duo shoots zijn heel leuk om te maken zeker buiten of in je eigen omgeving , waardoor jullie je veel meer op je gemak voelen. Alles kan; ook met rookmachines, lichtopjeKten, speciale kleding in de natuur of in de stad. Jullie mogen het zeggen!
Back to Top