Daranee  wilde een shoot, waarbij ze zich als model verder kan ontwikkelen en zich ontspannen kan voelen bij een shoot. We kozen voor een locatie shoot bij het Eye in Amsterdam. Ter plekke bedachten wat we willen gaan doen, zodat ook het karakter van Daranee goed tot uitdrukking komt. In dit geval een beetje art-achtige foto's met o.a. brillen en een paar buiten het gebouw als portret.

Dit vind je misschien ook leuk

VOORBEELD KOPPEL FAMILIE SHOOT
PORTRET KLEUR
Vaak denken mensen dat portretfoto's in de studio gemaakt moeten worden. Maar veel leuker en mooier is het om het buiten te doen. Ik heb me daar in gespecialiseerd. En het veel fun en vaak voel je je voor de camera veel comfortabeler. Kijk maar naar de resultaten hier onder.
DUOSHOOTS
Duo shoots zijn heel leuk om te maken zeker buiten of in je eigen omgeving , waardoor jullie je veel meer op je gemak voelen. Alles kan; ook met rookmachines, lichtopjeKten, speciale kleding in de natuur of in de stad. Jullie mogen het zeggen!
VOORBEELD VAN EEN URBEXSHOOT
Urbex locaties zijn er veel in Nederland. en geweldig om te shooten. Oude fabrieken, torens, kerken. We vinden altijd iets wat jij leuk vindt.
VOORBEELD VAN EEN OP STAP SHOOT
Naast dat ik een portret van je kan maken, is het ook heel leuk om op stap te gaan, naar jou favoriete plaats. Dat  kan het strand  of bos zijn, een graffiti wand of een bijzonder gebouw Jij  mag het zeggen!  En anders wij hebben ook tal van ideeën. Voordeel is dat je je meestal veel comfortabeler voelt buiten; zeker als het je eigen plek is. Hier onder vind je voorbeelden van OP STAP reportages.
MIX VAN KLEUR EN ZWART/WIT
In mijn bewerking van foto's kun je prachtige resultaten bereiken met een mix van zwart-wit en kleur. Het geeft de foto's een extra artistieke dimensie. Zoals hier met Shary uit Japan. en Daranee uit Thailand
PORTRET ZWART-WIT
Als ik een portretshot doe druk ik altijd alle foto's in kleur en zwart-wit af. Dan kun je zelf kiezen wat je het mooist vind.
VOORBEELD VAN EEN STUDIOSHOOT
TERUG NAAR BOVEN