Piet Hein was an absolute pleasure to work with. I can say with all honesty that I have never felt so relaxed during a shooting before!
His love for his art shines through his photography; as someone relatively inexperienced with being the subject of the photo, he truly emboldens you and makes you feel powerful. 
Seeing yourself through his lens is a remarkable experience and a privilege in itself. 
Piet Hein's creativity, ideas, passion and dedication are marks of what makes him a superb artist. 
I also very much appreciated being a part of the creative process and look forward to working with him again
 Daranee (Thailand)

It was a spontaneous shoot through a day of touring Amsterdam by boat with Piet Hein. He captured some of my brightest moments while witnessing the city’s quirk and charm from the West to the North.  Morgan (Korea)

Ik heb recent samen mogen werken met Piet Hein. Heel spannend, de 1e keer naakt op de foto. Je maakt je zorgen over ieder putje en bultje en of er iets bruikbaars op de foto komt. 
De dag zelf zijn we aan de slag gegaan. Het is zo bijzonder om mee te maken hoe Piet Hein je op je gemak weet te stellen en je je volkomen vrij voelt om van alles uit te proberen met je lijf en soms props. En dan het resultaat, ik heb mezelf nog nooit zo mooi en volledig vrij in mijn vrouw-zijn gevoeld en gezien op de foto’s!   Wilma.
Piet Hein, werkt snel en relaxt. Komt met originele ideeën en pusht je nergens. Daar waar ik echt wel onzeker ben over mijn vollere lijf schoot hij een paar solo foto's van me waarvan ik moest huilen. Dat ik met zoveel kracht en vertrouwen was vastgelegd ontroerde me. Zijn plezierige, kalme en warme aanwezigheid maakte dat iedereen snel ontspannen was en ok   Angela Gibbs
This photoshoot was for me as allowing myself to be myself. To enjoy myself, to give love to my body. To realize my dream to look on a certain way, as if I am trying it on, and it feels sooo good!... Working with Piet is really amazing, he makes you feel very relaxed and joyful in front of the camera. He is very creative and sees the uniqueness and power of every woman. Definitely, a photo shoot with Piet Hein is a transformation session, to fall in love with yourself, every time..   Diana (Russia)
"It was really nice to work together to create the works.  He is full of ideas, easy to talk to, and also respected my opinion, which made me comfortable.  I enjoyed the process of trying new things and creating better works together".  Shary (Japan)

"Ik werk graag met Piet Hein, omdat ik zijn pure intentie en hart echt zie en voel, hoe hij het vrouwelijke wil dienen en versterken door middel van fotografie. Ik voel dat hij zo blij wordt als het vrouwelijke opbloeit voor de camera. En niet alleen het vrouwelijke geloof ik, ik zie dat hij gewoon van alle mensen houdt, hij houdt van de natuur en hij houdt ervan om een ​​echt verhaal vast te leggen, een echte diepte, en mensen te laten zien waartoe ze in staat zijn. Hij is super ruimdenkend, positief, ondersteunend en respectvol in zijn werk.Als je met hem gaat werken, weet ik zeker dat je ook vrienden zult worden, bedankt Piet Hein voor al je enthousiasme en steun!   Xena GeorginaPiet Hein is an amazing photographer and person. Vibrant, playful energy. I love getting creative with him. Everything is possible! We had a couple of great shoots already, and will do definitely more in the future! Lovely collaborations.  Maysa  (Belgie)

Ik werk graag samen met Piet Hein, want hij heeft enorm veel enthousiasme en creativiteit. Met een open hart, geest en respect voel ik dat hij een diepe passie heeft voor dit werk. Ik voel dat deze drive van een pure en oprechte plek komt. Hij wil het model heel graag eren en staat open voor co-creatie en ideeën van de kant van het model. Ik vind het ook geweldig dat 'de flow' erg belangrijk is, en dat hij niet van tevoren vastloopt op een bepaald idee... Ik kan het absoluut aanbevelen om met deze geweldige man samen te werken.   Elfriede    www.elfriedevandersanden.com
"Piet Hein is een fotograaf die veiligheid belangrijker vindt dan wat dan ook, waardoor je vrij en comfortabel voor zijn camera kunt staan. Met zijn grenzeloze verbeeldingskracht komt hij met de meest creatieve ideeën voor foto's en hij laat veel ruimte om te komen tot het uiteindelijke beeld op een gezamenlijke manier. Echt genoten van de ervaring om met Piet Hein te fotograferen!"            Carina de Vroome (actrice)
Wat een mooie foto's. Heel erg bedankt Piet Hein dat je mijn sensuele wezen, mijn kracht, mijn verbondenheid met de natuur en mijn vrouwelijke wezen op alle foto's hebt kunnen vangen. Elke keer als ik naar de foto's kijk, denk ik: wow ben ik dat? Dus nogmaals, heel erg bedankt om dit samen te creëren. Liefs, Juana.
Ik ken Piet Hein al jaren, dus ik wist dat samenwerken met hem geweldig zou zijn. Zijn warme persoonlijkheid stelt je meteen op je gemak en zijn creativiteit en professionaliteit haalt het beste in iedereen naar boven. Hij plaatst je op de eerste plaats (letterlijk), checkt overal in om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt en het resultaat naar wens is. Hij is altijd open en nieuwsgierig naar jouw ideeën, en inspireert je ook met iemand van hemzelf. Naast het hebben van een goede tijd, kun je erop vertrouwen dat hij de beste versie van jou vastlegt.  Theisa
Wat een lief mens is PietHein! Een zachtaardige, respectvolle en open persoonlijkheid. Leuk om mee samen te werken en zijn enthousiasme wanneer hij erin slaagde de schoonheid vast te leggen in wie/wat dan ook voor zijn camera staat, is hartverwarmend. Hoewel hij al een geweldige fotograaf is, is hij leergierig, creatief en staat hij open voor suggesties, wat de setting erg rustig, comfortabel en aangenaam maakt. Heel blij met deze prachtige foto's van mijn vrouwelijke kwetsbaarheid, speelsheid en kracht. Hoop snel weer samen te werken!  Jill
Ik waardeer de punctualiteit en het enthousiasme van Piet Hein. Meestal stuurt hij dezelfde dag nog een paar kiekjes. Ik heb het gevoel dat dit echt de energie en het enthousiasme levend houdt. Ik vind het zo leuk dat Piet Hein dozen met kleding brengt in het thema dat jij mooi vindt! Ik hoef me nooit zorgen te maken over wat ik aan moet trekken! Ik heb het gevoel dat hij altijd begripvol en respectvol reageert als ik mijn voorkeuren uitspreek. Piet Hein gaat voor diepte en echtheid in foto's, vooral als je denkt dat je niet past bij de standaard schoonheid, moet je proberen om met Piet Hein te werken! Hij richt zich op het vastleggen van jouw uniciteit en wil jou jouw schoonheid laten zien.                     Ariana
Ik werkte met Piet Hein voor foto's voor mijn massagebedrijf nadat ik een aantal prachtige foto's had gezien die hij had gemaakt van enkele van mijn vrienden. Voor mij was het de eerste keer dat ik Piet Hein ontmoette, maar het was zo leuk om met hem samen te werken!  Hij is een zeer vriendelijke gemakkelijke persoon. Hij deelt zijn professionele mening en laat tegelijkertijd ook ruimte voor mij om uit te leggen hoe ik het wilde, wat zeer op prijs werd gesteld. Er was ook absoluut geen (tijds)druk tijdens de opnames, hij controleerde ook twee keer voordat hij afrondde of ik alle gewenste foto's had en of ik de voorbeeldfoto's op de camera leuk vond. Ook al is dit soort zakelijke opnamen niet het type foto dat ik ken van Piet Hein, het eindresultaat is zeer bevredigend. Ik ben erg blij met zulke professionele foto's voor mijn website en zakelijke communicatie en zou het zeker aanraden om een ​​shoot bij Piet Hein te boeken als je foto's van hoge kwaliteit wilt.
Thanks, Patricia.                 www.blossoming-lotis.nl
TERUG NAAR BOVEN